085 79 20 152 info@careoffice.nl

Zonder koers ben je altijd op de goede weg

jan 12, 2022

Vraag 10 collega’s naar de koers en toegevoegde waarde van de organisatie en je krijgt waarschijnlijk 10 verschillende antwoorden.
Op zich geen probleem als alles naar wens draait. We zien echter dat veel organisatorische uitdagingen voortkomen uit het niet benoemen van de koers. De nadruk ligt op het woord ‘benoemen’ omdat de meeste zorgondernemers wel degelijk een goede visie hebben maar deze nog nooit hebben vastgelegd. Niet alleen het vastleggen is van belang maar ook het implementeren van die visie zodat de belangrijkste organisatieonderdelen ook daadwerkelijk een bewuste bijdrage leveren aan de uitgezette koers.  

De module CareVision helpt zorgaanbieders bij ​het opstellen van hun visie langs 4 belangrijke pijlers. Merk, management, operatie en HRM. Op basis van de koers van de zorgondernemer zorgen wij dat de samenhang met de andere organisatieonderdelen tot stand komt.
Na een aantal gesprekken heeft u uw bedrijfsvisie scherp en weet ​u op welke onderdelen er nog werk aan de winkel is. Behalve een gedegen rapport​, krijgt u uw gehele visie op 1 A3 aangevuld met per organisatieonderdeel ​de belangrijkste aandachts- en actiepunten met het tijdspad dat past bij uw organisatie. Meer weten, maak dan snel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.       

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

12 + 4 =