085 79 20 152 info@careoffice.nl

Ondernemingsplan via CareOffice

jul 20, 2022

Elke onderneming start met een ondernemingsplan​, ook wel businessplan of bedrijfsplan genoemd. Het Business Model Canvas (BMC) is een van de meest gebruikte modellen wat op basis van 9 bouwstenen de belangrijkste componenten van een bedrijf inzichtelijk maakt.

Het traditionele BMC is een zeer goed vertrekpunt. Daarnaast gaan wij graag nog meer de diepte in, hiervoor gebruiken wij aanvullend de conceptpiramide.

Met deze piramide zoem je nog verder in op je bedrijf en beschrijf je concreet waar de kansen liggen en hoe je een goed gezond bedrijf inricht. Aan de volgende verdiepende vragen kan je denken.

Wordt het een stichting of bv? Welke workflow vormen voor jouw bedrijf de basis? Welke certificering heb je nodig? Welke ICT automatisering moet er komen? Op welke manier wordt het product of dienst in de markt gezet of kun je je dienst beter omzetten in een formule?

Wij van CareOffice zijn ervan overtuigd dat een BMC gekoppeld aan de conceptpiramide jou als zorgondernemer een duidelijke visie, motivatie en de drive geeft om van jou​w idee een succes te maken. Vooral omdat er een duidelijk plan komt te liggen, waarbij wij het niet alleen bij schrijven houden. Wij zorgen ook dat het Businessplan tot leven komt en geïntegreerd wordt binnen de zorgorganisatie.

Mocht je vragen hebben of eens van gedachten willen wisselen met een van onze adviseurs, bel ons vandaag nog!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

6 + 3 =